Velkommen til valgkamp.org

Jeg har valgt å slå sammen nettstedet Politiske Nyheter og min personlige blogg om lokal valgkamp. Her kan man se resultatet. Velkommen.

Jeg har drevet mye med det samme de siste årene og følte at nå var det på tide med noen forandringer. Til høsten starter jeg i ny jobb og da må jeg prioritere litt annerledes, men jeg skal forsøke å holde liv i siden så godt jeg klarer. 

Jeg er lidenskapelig opptatt av valgkamp, både lokal, norsk og amerikansk. Hva passer vel bedre enn å kun skrive om dette? Å ha en nettside hvor man finner mye forskjellige om valgkamp enten det er om presidentvalget i USA, grasrotvalgkamp i Norge eller tips for folkevalgte. 

Det vil regelmessig bli publisert blogginnlegg om Aurskog-Høland hvor jeg er lokalpolitiker. Hvis man er fra andre steder kan man selvsagt hoppe over dette, men husk at all politikk er lokal. 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s