Forandring, men hvordan?

Dette var en landsmøtetale som tegnet et helsvart bilde av Amerika, men Trump lovte å ordne opp hvis han blir USAs 45. president.

Donald Trump satser alt på at dette vil være et «Change Election». Et valg utenom normalen hvor ikke vanlige valgkampregler gjelder. Det kan godt være tilfellet 8. november. Dette var en tale som tegnet et negativt og dystert bilde av USA, og selvsagt kom det en kraftsalve rettet mot Hillary Clinton. Dette var Trump fra nominasjonskampen som talte til nasjonen. Talen hadde mange ord, men lite konkret innhold om hvordan Trump skal forandre USA.  

Spørsmålet blir om Trump med denne talen nådde velgerne som teller. Velgerne i vippestatene som han trenger for å vinne. Talen var til basen. Nå må kampanjen gå etter moderate og uavhengige velgere. Jeg tror ikke denne talen gjorde det, men det er måneder igjen til 8. november og republikanernes presidentkandidat vil gjøre alt for å vinne.  

TANKER ETTER LANDSMØTE FORTSETTER NEDENFOR

Tanker etter landsmøte

Konklusjonen jeg sitter igjen med etter det republikanske landsmøte er at partiet skal forandre USA, men hvordan? Where’s The Beef? Republikanerne reiser nok ikke hjem samlet fra dette landsmøte og jeg tror ikke at velgerne sitter igjen med noe politisk innhold om hvordan deres liv skal bli bedre hvis man stemmer republikansk. Det har vært masse slagord, men lite politikk.

Det skal skrives at Trump alltid overrasker så jeg venter spent på målingene i etterkant, særlig i vippestatene. Dette har vært et meget spesielt landsmøte som ikke har vært godt nok regissert, men det har heller ikke kampanjen til Donald Trump vært og det gikk rimelig bra. Nå skal Hillary Clinton lansere sin visepresidentkandidat før landsmøte til demokratene venter i Philadelphia.

Foto: Convention GOP.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s