Valgkampens beste reklame (så langt)

Hillary Clinton, Donald Trump og alle Super PACene har hatt massevis med reklame både på TV og nett. Hvilken video topper listen?

Valget var ganske enkelt. Videoen «Role Models» av Clinton-kampanje er den videoen som har gjort størst inntrykk, kan være mest effektiv mot velgerne og den er veldig direkte. Den spiller på følelser, ingen stor overraskelse. Kampanjen bruker barn som igjen spiller på følelser. Alle har et forhold til barn. Essensen er hvilket eksempel skal vi sette for våre barn? Trumps kontroversielle uttalelser eller Clintons samlende ord som blir fremført på slutten (slik det blir fremstilt i annonsen).

Og reklamen gjør noe lurt. Først bruker den negative ord som kommer direkte fra Trump, deretter positive ord fra Clinton. Det er egentlig en skikkelig negativ annonse, men det blir noe midt i mellom på bakgrunn hvordan den er laget. Den rullet på TV-skjermene og nettet under det republikanske landsmøte og den ruller fremdeles.  

Denne fra Sanders-kampanjen er også meget god.

En fra Trump-kampanjen (Det har vært få TV-reklamer fra Trump-kampanjen). 

Foto: Michael Davidson.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s