Slik foregår et Hillary-arrangement (med JLO)

11 000 mennsker, Jennifer Lopez i storform og Hillary Clinton avsluttet kvelden. Men det tok lang tid før du kom ditt. 

The Line

11 000 mennesker var kapasiteten og det ble fullt. Før du hele tatt kommer i køen må du ordne billetter. Det får du igjennom valgkampkontorene, men det gikk også an å få tak i billetter på arrangementet. Tilbake til køen, det ble 2-3 timer i kø og det er faktisk ikke så galt, men etter tre timer med husbesøk på dagen så merket alle nok dette. Dørene åpnes som regel et par timer før det hele begynner og det gjorde det også denne gangen.  

img_6635

Statsviter og USA-kjenner  Steinar Ottesen i midten med to dansker som også er frivillig.

Get Out the Vote bilen til Clinton-kampanjen i Miami

Denne bilen gikk i rundt arenaen før arrangementet startet. Det var så tydelig det går an at demokratene vil ha flest mulig til å forhåndsstemme og denne bilen fungerte godt til det formålet. Dette var også hovedformålet til hele arrangementet. 

Konserten

Det startet med mange appeller, blant annet fra Patrick Murphy som håper å slå Marco Rubio i senatsvalget, det ser ikke så lovende ut. Det var også mange innledere før dette som kan gjøre starten delvis kjedelig, men det varte ikke lenge.

Det tok fullstendig av under Jennifer Lopez og det er tydelig at dette er hjemmebane (noe det også er). Lenge siden jeg har sett og hørt et sånt publikum. Den røde tråden gjennom hele arrangementet er å få velgerne til å tidlig stemme. Hvis Clinton-kampanjen klarer dette kan det tippe Florida over i den demokratiske kolonnen. 2/3 av alle stemmene i denne delstaten kan være avgitt før valgdagen 8. november.

img_6641

Et par timer før det braket løs.

jflo

Jennifer Lopez varmer opp publikum.

img_6646

Hillary holdt appell til slutt (video nedenfor)

Foto: Steinar Ottesen og Danes For Hillary. 

En kommentar om “Slik foregår et Hillary-arrangement (med JLO)

  1. Tilbaketråkk: Amerikansk valgkamp fra innsiden – ALL VALGKAMP ER LOKAL

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s