Møte med idolet

Mitt politiske idol er Bill Clinton og han er grunnen til at jeg ble statsviter og dedikerer det meste av tiden min til politikk. Slik gikk det når jeg ble døpt på nytt av den tidligere presidenten. Det føltes faktisk slik. 

MASSE BILDER NEDENFOR OG DØPELSEN!

Dette var en dag jeg aldri vil glemme. Jeg har vært med på dette før og deltok på mange arrangementer i 2012 (Obama, Clinton, Romney og Biden), men jeg kom ikke så nært på, og i tillegg var det denne gangen helten. Mannen jeg har skrevet uttalige akademiske oppgaver om var på scenen.

Noen blir ruset av mange ting, jeg blir faktisk ruset av valgkamp. I etterkant var jeg ganske borte og snakket ikke på en time og sov på bussen til neste arrangement med Hillary Clinton. Det ble nesten for mye.  

Lokalpressen på plass

Noe som Clinton-kampanjen har hatt fokus på er å sende Bill Clinton til mindre steder for å treffe disse velgerne. Hillary og Obama-klanen holder som regel valgkamparrangement i store byer, mens Bill Clinton drar til småstedene. Hvorfor? Som nevnt treffer kampanjen velgere som man muligens ikke ville ha truffet, men det viktigste av alt. Ingen politiker er bedre i små forsamlinger hvor det er 500-1000 mennesker. Ingen!

Bill går på scenen

img_6694

Kom igjen da…

img_6695

Yes!

img_6696

Litt til…

img_6700

Nå nærmer vi oss…

Talen

Hovedinnholdet var hvordan USA fortsatt skal videreutvikle den amerikanske økonomien. Noe den tidligere presidenten har god erfaring med etter 1990-tallet hvor den gikk som en maskin. Mange har sikkert sett Bill Clinton tale via skjermen, men det er noe helt annet i virkeligheten. Han har publikum i sin hule hånd og det er enkelt å forstår at han bryr seg. Dette kan ikke beskrives, men må føles. Clinton snakket i 45 minutter uten manus bare for å nevne det. 

img_6714

Tommel opp!

Frelst

Jeg følte faktisk noe når han la hånden på hodet mitt. Bare for å være helt ærlig.

Les mer hos Indre Akershus Blad.

img_6723

Foto: Steinar Ottesen (alt med mobil som vanlig).

En kommentar om “Møte med idolet

  1. Tilbaketråkk: Amerikansk valgkamp fra innsiden – ALL VALGKAMP ER LOKAL

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s