Ottesen Politikk, hva nå?

Det har vært stille noen uker, men snart starter jeg opp igjen. Hva er på gang?

2016 var det beste året jeg har hatt siden jeg startet Ottesen Media i 2012. Jeg tjente til og med noen få kroner, men alt spares til et prosjekt som kommer i 2019. Dette kommer jeg tilbake til om en god stund. Det har vært mye blogging, jeg har skrevet nesten 10 kronikker (Aftenposten, Dagsavisen og Romerikes Blad), vært på besøk hos Dagbladet TV, vært frivillig for Hillary Clinton og lært masse om valgkamp.  

Jeg skal skrive siste kronikk for Romerikes Blad 20. januar om Trump-administrasjonen og jeg skal holde et lite foredrag om Donald Trump i februar. Hva med bloggingen? Jo, nå er det som kjent et stortingsvalg rett rundt hjørnet og jeg skal blogge mye om dette. Det blir som vanlig mye om grasrotvalgkamp, tips og triks, leserinnlegg, kronikker og mye annet. I 2019 skal jeg arbeide med valgkampen til Fagforbundet Oslo og være valgkampgeneral for Aurskog-Høland Arbeiderparti. Det er selvsagt ikke alt jeg kan blogge om bare for å understreke det.   

Ta gjerne kontakt hvis du vil vite mer.

E-post: steinar_ottesen@hotmail.com

Org nr: 997 991 206

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s