Min dag med The Biden’s

På min første arbeidsdag som USA-blogger i 2012 var visepresident Joe Biden i byen og det ble en perfekt start på 8 uker i USA.

Under frokosten og morgenkaffen leste jeg tilfeldigvis i Concord Monitor at Joe Biden skulle ha et valgkamparrangement utenfor State Capitol in Concord, New Hampshire. Jeg pakket «journalistsekken» og dro ned til sentrum. På grunn av den korte tidsfristen hadde jeg ikke presseakkreditering, men jeg fikk allikevel en meget god plass et par meter fra rekkverket. Et tips før presidentvalget i 2020. Det er ganske enkelt å få tilgang selv om du bare er vanlig tilhører. Start en blogg og reis over noen uker, du vil få nyttig og relevant erfaring.  Du kan varme opp med å reise over under mellomvalget i 2018. Det er bare å ta kontakt hvis du vil ha tips. 

Jeg tok notater, bilder og filmet samtidig, skal man lykkes som blogger må man kunne multitaske. På denne tiden var jeg urutinert og resultatet varierende. Dette ble publisert på en nettside jeg drev tidligere, men alt innholdet er dessverre borte. Men slapp av, jeg valgte helt frivillig å legge ned denne nettsiden og er glad for det. Det var en helt riktig avgjørelse. Tilbake til Biden.  

Guvernør John Lynch (D) startet med en kort innledning, som var inne i sin siste periode som guvernør i New Hampshire. Det var ikke så vanskelig å legge merke til at Lynch var en populær guvernør i New Hampshire. Deretter talte visepresidentfruen Jill Biden, før hovedattraksjonen inntok scenen. Biden var god, veldig god. Han klarer å snakke til vanlige folk og rett fra hjertet. Det er derfor så mange har en liten politisk forelske i han også. Vil han stille i 2020? Aldri si aldri, men jeg heller mot nei. Noen uker senere kom andrefruen på besøk og jeg fikk være med når hun skulle snakke med valgkampansatte og hun ringte til og med noen velgere selv. 

Andrefruen på nært hold

Noen utvalgte bilder

Biden gikk ofte bort fra manus.

Dette var før digital valgkamp hadde tatt helt av. Hva var Snapchat?

Babybildet er alltid obligatorisk.

Andrefruen var med.

Jeg antar at det var rundt 2000 personer til stede.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s