Ottesen Consulting

Ottesen Consulting er et enkeltmannsforetak jeg har drevet siden 2012.

Hovedaktiviteten har vært å drifte nettsider/blogger og jeg har holdt noen foredrag/work shops. I dag drifter jeg nettsiden valgkamp.org (tidligere Politiske Nyheter og Steinar Ottesen), og jeg holder noen foredrag om politikk og valgkamp.  I 2016  var jeg USA-spaltist for Romerikes Blad hvor jeg skal skrev om presidentvalget i USA. 

I 2017 har det naturligvis blitt mye valgkamp og jeg holder på å skriver ned noen tanker om grasrotvalgkamp som jeg håper blir til noe på et senere tidspunkt. I 2018 startet jeg en videopodkast om valgkamp.

Ta gjerne kontakt hvis du vil vite mer.

Org nr: 997 991 206.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s