Tiden strekker ikke til

Hei alle sammen.

Tiden strekker dessverre ikke til lenger. Det blir for mye å drifte dette ved siden av jobb, lokal politikk, valget i 2019 og forsøke å ha et liv ved siden av. Det blir nok ingen aktivitet på en god stund, men aldri si aldri om det blir noe mer aktivitet i fremtiden.

Bloggen vil fortsatt være på nett.

Publisert av Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s