Lokalpolitiker

IMG_2803Jeg heter Steinar Ottesen (35) og er folkevalgt i Aurskog-Høland kommune for Arbeiderpartiet. 

Jeg har studert økonomi, men er utdannet statsviter fra Connecticut State University. Noe som har gitt meg en god teoretisk bakgrunn innen politikk. Og det er alltid lurt å ha en statsviter med på laget, det er i hvert fall noe jeg tror på.

Jeg var aktiv i Aurskog-Høland AUF på midten av 2000-tallet og har deltatt i flere valgkamper både i Norge og USA. I 2017 ledet jeg valgkampen til Aurskog-Høland Arbeiderparti og jobbet med digital valgkampen. Jeg har vært frivillig, praktikant (som politisk rådgiver i 2010) og valgkampmedarbeider for Arbeiderpartiet sentralt under kommunevalget i 2011. Samt drev jeg en intens og omfattende grasrotkampanje i 2015. Denne gangen som kandidat selv. Dette har jeg lært mye av og vil bruke det for alt det er verdt, men min viktigste prioritet er å bli en så god folkevalgt for hele kommunen.

Hvordan gikk valget i 2015? Jo, jeg ble valgt inn i kommunestyret og er leder av komiteen for helse og rehabilitering. Og jeg sitter i styret til Aurskog-Høland Arbeiderparti som valgkamp, kommunikasjon og skoleringsansvarlig. Mine hjertesaker er et godt logopedtilbud for alle og helse. 

Og man må alltid huske at: All politikk er lokal.