Lokalpolitiker

IMG_2803Jeg heter Steinar Ottesen (35) og er folkevalgt i Aurskog-Høland kommune for Aurskog-Høland Arbeiderpartiet. 

Jeg har studert økonomi, men er utdannet statsviter fra Connecticut State University. Noe som har gitt meg en god teoretisk bakgrunn innen politikk. Og det er alltid lurt å ha en statsviter med på laget, det er i hvert fall noe jeg tror på.

Jeg var aktiv i Aurskog-Høland AUF på midten av 2000-tallet og har deltatt i flere valgkamper både i Norge og USA. I 2017 ledet jeg valgkampen til Aurskog-Høland Arbeiderparti og jobbet delvis med digital valgkampen. Jeg har vært frivillig, praktikant (som politisk rådgiver i 2010) og valgkampmedarbeider for Arbeiderpartiet sentralt under kommunevalget i 2011. Samt drev jeg en intens og omfattende grasrotkampanje i 2015. Denne gangen som kandidat selv. Dette har jeg lært mye av og vil bruke det for alt det er verdt, men min viktigste prioritet er å bli en så god folkevalgt for hele kommunen.

Hvordan gikk valget i 2015? Jo, jeg ble valgt inn i kommunestyret og er leder av komiteen for helse og rehabilitering. Og jeg sitter i styret til Aurskog-Høland Arbeiderparti som valgkamp, kommunikasjon og skoleringsansvarlig. Mine hjertesaker er et godt logopedtilbud for alle, psykisk helse, miljø, eldreomsorg og utvikling.

Og man må alltid huske at: All politikk er lokal. Det gjelder forresten valgkamp også.